Skip to content

Intakeformulier

Onbeperkt Begeleiding deelt uit!

Ieder jaar vraagt de gemeente aan zorginstellingen om iets bij te dragen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit noemen we Social Return. Een voorbeeld is het verzorgen van scholing bij werkgevers over problemen die werk lastig kunnen maken, en manieren om hiermee om te gaan. Dit jaar is dat door Corona niet mogelijk. Daarom heeft Onbeperkt Begeleiding een alternatief bedacht.

Onbeperkt Begeleiding biedt binnen gemeente Helmond en Peelgemeenten vier coaching trajecten aan voor iedereen die op dit moment moeite heeft met werk.

Anders dan gewoonlijk bij Social Return, kan nu iedereen die problemen heeft met het uitvoeren van werk zich aanmelden. Dus: heb je last van het vele thuiswerken en merk je dat je last hebt van meer stress? Kom je moeilijker in beweging? Merk je dat je uitstelt? Of maakt je moeilijker contact met anderen? Dan is dit traject wellicht iets voor jou.

Samen brengen we in kaart wat werk op dit moment moeilijk maakt, en op welke manier inspanning en ontspanning weer goed in balans kunnen komen.  Een traject bestaat uit acht bijeenkomsten van één uur. De gesprekken zullen een keer per maand plaatsvinden. Planning van de afspraken gebeurt uiteraard in overleg.

Bij de afspraken houden we rekening met de geldende richtlijnen wat betreft corona. Op veilige afstand kunnen de afspraken bij u thuis of digitaal plaats vinden.

Enthousiast? Vul onderstaande vragenlijst in en wellicht hebben we binnenkort onze eerste afspraak!

Intakeformulier

Gegevens

Onbeperkt begeleiding

Telefoon: 06-13366590

Email: info@onbeperkt-begeleiding.nl

Locatie: Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek, Helmond en omstreken 

KvK: 57257140