Skip to content

Eén van deze deskundige toppers wordt jouw begeleider

Team

Maak alvast kennis met Ilona, Bep, Christel, Eefje, Lizzy, Marloes, Mieke, Monique, Nicole, Sanne en Teun.

Werken bij Onbeperkt Begeleiding? Klik hier voor de vacatures

Ilona

Mijn naam is Ilona van Teeffelen en als eigenaresse van Onbeperkt Begeleiding heb ik het mooiste beroep van de wereld. Mijn werkweek is namelijk een aaneenschakeling van bijzondere en mooie momenten. Ik denk nu aan die ene cliënt die na jaren dagbesteding zijn eerste echte baan in de wacht sleepte. Aan de topper die na jarenlang keihard werken zijn diploma behaalde. Aan al die cliënten die mede dankzij mijn begeleiding zelfstandig konden gaan wonen. En aan die kanjer die tijdens zijn communie voor een volle kerk voorlas.

Ik neem jouw hulpvraag uiterst serieus, maar daarnaast hou ik wel van wat grapjes en gezelligheid tijdens de begeleiding. Ik hou ervan om buiten de kaders te denken, kom voor je op en behartig je belangen. Waar nodig houd ik je een spiegel voor; ik zie alle kleine successen die je boekt en koppel deze graag naar je terug. Daartegenover wijs ik je op je verantwoordelijkheden. Ja, dat kan weleens confronterend zijn, maar daar sleep ik je wel doorheen.

In 2013 startte ik mijn praktijk Ilona van Teeffelen – training, coaching en begeleiding. Door de komst van mijn collega’s, gaf ik mijn bedrijf in 2019 de naam Onbeperkt Begeleiding.

Bep

Ik ben Bep. De oudste van het stel. Omdat ik zelf een zoon met een vorm van autisme heb, voel ik cliënten en hun ouders heel goed aan. Ik begrijp als geen ander waar je problemen in ondervindt. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar werkervaring met mensen met een vorm van autisme. Ik ben een enthousiast en positief ingesteld mens. Ik speel verschillende muziekinstrumenten, rijd paard, ik haak en lees en doe dagelijks mindfulness oefeningen.

Ik vind het leuk om samen met jou tijdens gesprekken inzicht te krijgen in je eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat cliënten in de loop der jaren zichzelf ergens verloren zijn en daardoor minder of zelfs geen eigenwaarde meer hebben. Samen zoeken we naar dat moment en probeer ik jou terug in je kracht te zetten, zodat je zelfstandig stappen durft te nemen. Het is geweldig als dat lukt. Eén gebeurtenis zal ik nooit vergeten: een cliënt was zó angstig voor zijn examens, maar na een tijd door mij te zijn begeleid, ging hij de examens vol vertrouwen tegemoet. Trotser kun je mij niet maken!

Christel

Mijn naam is Christel. Enthousiast, (bijna) altijd vrolijk en een open boek, dus je weet meteen wat je aan me hebt. Met mijn humor maak ik je graag aan het lachen, maar als het moet zie je ook mijn serieuze kant. In mijn vrije tijd trek ik er graag opuit en hou ik van een feestje, maar ik kan ook heel erg genieten van een spelletje met vrienden. Het liefst met een lekker hapje en drankje.

Ik ben erg nieuwsgierig en wil het liefst alles van je weten. Tijdens een gezellige wandeling of een spelletje ontdek ik graag wie je bent. Ik vind het mooi en bijzonder om samen successen te behalen en strubbelingen te overwinnen. Kijk je ergens naar uit, dan geniet ik met je mee van de voorpret. Zit je ergens mee of loop je ergens tegenaan, dan ben ik er voor je en gaan we het samen overwinnen. Het mooie aan mijn werk vind ik dat het zo puur is. Ik kan écht het verschil maken voor iemand en dat maakt mij gelukkig! 

Eefje

Ik ben Eefje en dankzij mijn enthousiasme, humor en rust voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Niet alleen ben ik een goede luisteraar, ik kan ook altijd rekenen op mijn intuïtie; kleine seintjes in jouw lichaamshouding of mimiek ontgaan mij niet. Samen gaan we op zoek naar wat er speelt of wat nodig is en werken we aan een fijner leven. Hoe klein de stapjes ook zijn; geduld en vertrouwen vind ik heel belangrijk. Het zijn dé ingrediënten om te kunnen groeien.

Ik werk graag met mijn handen en dat laat ik mijn cliënten ook graag ervaren. Het helpt je om je gedachten even helemaal los te laten. Daarnaast geeft het veel voldoening als je iets gemaakt hebt waar je trots op kunt zijn. Waardoor mijn werk mij gelukkig maakt? Soms kun je met iets kleins en ogenschijnlijk heel gewoons de wereld van iemand een klein beetje vergroten. Onvergetelijk was het moment dat ik met een cliënt aan het wandelen was en haar liet ontdekken dat bloemen een geur konden hebben: ze was totaal verwonderd!

Lizzy

Mijn naam is Lizzy, een van de creatiefste begeleiders uit het team. Ik heb veel creatieve hobby’s, zoals tekenen, schilderen, haken en muziek maken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te ontdekken waar jij je ontspanning/uitlaatklep in kunt vinden. Naast creatief ben ik gestructureerd. Als jij het overzicht soms even kwijt bent, help ik je er graag bij om het weer terug te vinden.

Wat ik het mooist vind aan mijn werk is als ik je kan laten zien wat je al bereikt hebt en wat voor kleine stapjes je al hebt gezet, ook al zie je dit zelf nog niet. Het voelt heel goed om een bijdrage aan jouw ontwikkeling te kunnen leveren. Zo heb ik ooit een tiener met veel angsten en paniekaanvallen begeleid. Waar ze eerst de deur niet open durfde te doen als er werd aangebeld, stond ze een jaar later zelfverzekerd op zodra de bel ging. Een begeleidingstraject kan soms moeilijk en emotioneel zijn, maar ik word er oprecht gelukkig van als ik zie wat iemand voor elkaar heeft gebokst. Ook jij bent bij mij in vertrouwde handen.

Marloes

Ik ben Marloes. Met mijn geduld, kennis, betrokkenheid en creativiteit ondersteun ik jou bij je hulpvraag. Ik ben een betrouwbare, enthousiaste begeleider die altijd in mogelijkheden denkt. Ik ga goed op structuur en houd van humor en een grapje op zijn tijd. Het mooiste aan mijn werk vind ik de vertrouwensband die wij samen opbouwen en dat ik voor even deel uit mag maken van jouw leven. Ik vind het fijn als jij je openstelt voor mij, zodat we samen mooie stapjes in jouw ontwikkeling kunnen zetten. Verder ben ik een echte verbinder. Ik vind het leuk om je in contact te brengen met anderen in dezelfde situatie als jij, of met mensen met dezelfde interesses of behoefte aan contact.

In mijn vrije tijd maak ik muziek en doe ik aan pilates. Bij pilates is het belangrijk om je in te spannen, te ontspannen en te focussen op lichaamshouding en ademhaling. Hiermee weet ik jou misschien wel te inspireren op een moment dat je stress ervaart. Door de focus op je ademhaling te leggen, maak ik je bewust van je lichaam en leer ik jou in control te blijven.

Mieke

Aangenaam, ik ben Mieke. Dankzij mijn positieve vibe zie ik kansen in zo ongeveer alles wat er om me heen gebeurt. Dat schijnt nogal aanstekelijk te werken, want regelmatig leg ik waardevolle verbindingen tussen mensen die elkaar op de meest geweldige manieren kunnen helpen. Ik focus me op mogelijkheden, probeer jouw ogen te openen en help je toe te werken naar hetgeen je wil bereiken. Ik oordeel niet en heb engelengeduld; erop vertrouwen dat iets lukt vind ik erg belangrijk. Wedden dat we samen hele mooie dingen kunnen bereiken!?  

Ik vind het fantastisch als jij stappen richting je doel zet en jezelf daarmee verbaast. Vooral wanneer je daarbij iets leert over jezelf, namelijk dat je zoveel meer kunt dan je denkt! Onbeperkt Begeleiding staat bekend om de persoonlijke en toegankelijke manier waarop we met onze cliënten omgaan. Als ik me bijvoorbeeld afvraag hoe het met je gaat, hoe je toets of je presentatie zou zijn gegaan, of hoe de bruiloft was waar je zo naar uitkeek, wacht ik niet tot het volgende begeleidingsmoment maar stuur ik je gewoon even een WhatsAppje!

Monique

Ik ben Monique. Noem me gerust een administratief expert met een zorghart. Bij Onbeperkt Begeleiding neem ik het papierwerk van al mijn collega’s uit handen. Hierdoor kunnen we allemaal doen waar onze passie ligt en ben ik op de achtergrond een aanvulling voor het team.

Ik ben 28 jaar als administratief medewerker werkzaam geweest bij een mkb-bedrijf. De laatste jaren heb ik tal van trainingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling. Hierdoor heb ik mezelf nog beter leren kennen. Zo heb ik ontdekt dat ik beter tot mijn recht kom in een zorgorganisatie.

Ik heb twee honden waarmee ik elke dag lekker naar het bos ga. Waar ik voorheen altijd druk, druk, druk was, neem ik nu regelmatig even me-time. Mijn levensmotto is: ‘Het is, wat het is!’ Dat brengt luchtigheid in mijn leven en maakt het eenvoudiger om met uitdagende situaties om te gaan. Dit draag ik dan ook graag uit naar anderen.

Sanne

Mijn naam is Sanne, en als ik me inzet voor jou, dan geef ik niet zomaar op! Jij bent voor mij belangrijk en samen gaan we werken aan jouw doelen. Hoe we dat doen, daar komen we samen wel uit. Niets is te gek of onmogelijk! Naast een echte doorzetter, ben ik rustig, toegankelijk, zorgzaam en sta ik positief in het leven. Ik heb een open blik, oordeel niet en wil er echt samen voor gaan! Door mijn jarenlange ervaring heb ik oog voor non-verbale signalen, waardoor ik adequaat kan inspelen op (indirecte) zorgvragen.

Ontzettend bijzonder vind ik het dat jongeren mij jaren later nog berichtjes sturen om te laten weten hoe (goed) het nu met ze gaat, en dat ze nog regelmatig terugdenken aan de tijd dat ik hun begeleider was. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar een manier waarop we jouw leven fijner kunnen maken. Daarbij focus ik me op je mogelijkheden en grijp ik samen met jou alle kansen die er liggen. Hoe tof is het om met elkaar telkens tot (kleine) overwinningen te komen?!

Teun

Ik ben Teun, een rustige optimist met ruime ervaring op het gebied van autisme. In mijn ogen is alle zorg maatwerk. De combinatie van mijn ervaring, kennis, rust en humor zorgt ervoor dat jij en ik met elkaar matchen. In 2010 studeerde ik af als sociaal pedagogisch hulpverlener, om vervolgens mijn kennis uit te breiden met onder andere een post-hbo autisme bij Autisme Centraal.

Mijn werk blijft elke dag een heerlijke uitdaging. Samen zorgen we dat jij vooruit komt. Iedere keer weer is het prachtig om te zien wat voor stappen je kunt zetten met een beetje steun en soms een duwtje in de rug. Een bijzonder moment uit mijn carrière is toen een van mijn cliënten -na lange tijd andermans adviezen gevolgd te hebben- durfde uit te komen voor haar woondroom: verhuizen van het platteland naar de reuring van de stad. Samen hebben we hier werk van gemaakt, met als resultaat dat ze nu lekker op haar plek zit! Het geeft veel voldoening om daaraan bij te hebben gedragen.

Nicole

Mijn naam is Nicole en ik ben goed in het creëren van een ijzersterke vertrouwensband tussen mij en mijn cliënt. Een stabiele basis om van daaruit stapjes te kunnen zetten. Daar is veel geduld voor nodig, en dat heb ik. Ik geef jou het vertrouwen dat het beter wordt dan het nu is. Sterker nog: dat ga je vanzelf merken. Het allermooiste aan mijn werk vind ik de voor mij zo kleine toevoegingen die voor jou van zo’n grote waarde kunnen zijn.

Mijn kennis en ervaring omtrent autisme neem ik overal mee naartoe, maar wel in mijn rugzak en niet op de voorgrond. Tijdens onze begeleiding ben ik altijd allereerst mezelf: geen hulpverlener, maar vooral mens. Mijn expertise zet ik subtiel in waar nodig. Ook buiten begeleidingsmomenten ben ik toegankelijk voor je hulpvragen, maar ook als je een succesje met me wil delen; stuur me gerust even een berichtje!