Skip to content

Wij maken je sterk

Trainingen

 

Dankzij onze ervaring in het vak en onze achtergrond in het onderwijs beschikken we over ontzettend veel kennis van autisme en aanverwante stoornissen. Deze kennis delen we graag en daarom bieden we verschillende trainingsprogramma’s aan voor onderwijsinstellingen en onze cliënten zelf. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Mogelijkheden:

Training psycho-educatie:

In deze training geven we je uitleg over wat autisme betekent. Het leidt tot meer inzicht en bewustwording, zodat je jezelf beter gaat begrijpen.

Training positief zelfbeeld:

Door je kwaliteiten, talenten en valkuilen goed in kaart te brengen, ontdekken we kansen en mogelijkheden en creëren we een realistischer zelfbeeld.

Training rots & water:

Een training gericht op sociale vaardigheden. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld pesten, weerbaarheid en seksueel geweld.

Training sociale vaardigheden:

In deze training leer je zelfstandig sociaal vaardig te worden, bekeken vanuit drie perspectieven: vanuit jezelf, vanuit de ander en vanuit je omgeving.

Training omgaan met agressie:

Onenigheid, ruzie of meningsgeschillen kunnen uitlopen op agressie. Hoe kun je hiermee omgaan? Je leert het in deze training.

Heb je interesse in een training over een ander specifiek onderwerp? De kans is groot dat wij deze voor je kunnen verzorgen. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.