Skip to content

Verwijzers

Tal van verwijzers in de regio Helmond en de Peelgemeenten zijn bekend met Onbeperkt Begeleiding als het gaat om de invulling van hulpvragen op het gebied van autisme. We bieden begeleiding op maat, gericht op de mogelijkheden die er wél zijn. Met een gerust hart kunt u uw cliënten naar ons doorverwijzen.

Bekijk de productcodes behorende bij ons hulpaanbod.

Specialist in autisme

Dankzij onze diepgewortelde kennis en ervaring op het gebied van autisme, kunnen wij cliënten de specialistische zorg bieden die zij nodig hebben. Binnen ons team beschikken we over diverse autisme specialisten en hebben we met elkaar meer dan 50 jaar ervaring. Daarbij zijn al onze intervisies, en is elke vorm van bijscholing die wij volgen gericht op autisme. Naast onze korte lijnen met u als verwijzer, worden we gewaardeerd om onze persoonlijke en betrokken benadering rondom de cliënt.

Geen onnodig lange indicaties

Onbeperkt Begeleiding gaat serieus met budgetten om. Wij bieden maximale zorg binnen de indicatie, maar vragen geen onnodig lange indicaties. Vinden wij dat een begeleidingstraject eerder kan worden afgesloten, dan sluiten we af. Met andere woorden: we bieden exact de zorg die een cliënt nodig heeft.

Wachttijd

We doen er alles aan om cliënten zo snel mogelijk te helpen.
Op dit moment is er een wachttijd, neem contact op voor meer informatie.

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag of bent u benieuwd of wij uw cliënt de juiste begeleiding kunnen bieden? Ilona van Teeffelen is uw contactpersoon. Neem contact met haar op via 06-13366590 of stuur een e-mail naar info@onbeperkt-begeleiding.nl.

Referenties verwijzers