Op de koffie bij…. Isa

Kun je iets vertellen over jezelf?

Hallo ik ben Isa en ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Aarle-rixtel samen met mijn moeder en mijn jonger zusje
en mijn twee honden. Mijn vader woont samen met zijn vriendin in Mierlo-hout. Ik werk 32 uur in de week bij senzer waar ik kabels op wikkel, seal en inpak.
Hobby’s heb ik natuurlijk ook en dat zijn fotograferen en op de maandagen ga naar de pottenbak club waar ik dan schalen vazen en beelden maak. Ook vind ik het erg leuk om te puzzelen daar kan ik echt uren mee bezig zijn. Ik heb ook een vriend hij is 32 jaar oud en woont in Helmond.

Waar ben je het meest trots op in je leven?

Ben het meest trots op dat ik zo wel mijn diploma voor mijn vmbo basis gehaald heb maar ook dat ik mijn diploma gehaald voor mijn mbo opleiding brood en banket.

Waarom heb je begeleiding van Onbeperkt Begeleiding?

Op mijn 19de is de diagnose autisme bij mij gesteld. Na een gesprek met de gemeenten kwam Ilona van Teeffelen ter sprake en werd er tegen mij verteld dat ze goede verhalen hadden gehoord over de begeleiding van Ilona. Dat klonk voor mij erg goed en hebben we meteen na de afspraak met gemeenten een afspraak met Ilona gemaakt om kennis te maken. Voor mij was de klik met Ilona er meteen. Vanaf mijn 19de heb ik nu begeleiding van Ilona en het bevalt me nog steeds erg goed. Ik heb dus begeleiding voor mijn autisme.

Wat is je grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging is dat ik uiteindelijk op mezelf kan gaan wonen. En dat ik zelfstandiger ga worden.

Tot slot, wat vind je van de begeleiding vanuit Onbeperkt begeleiding?

Ik vind de begeleiding van onbeperkt begeleiding erg goed. Wat ik ook erg fijn vind als ik weet dat Ilona komt dat ik mijn verhaal dan kwijt kan en dat ze de tijd voor mij heeft. Als mijn hoofd vol zit helpt ze mij met mijn hoofd opruimen dat doet me daarna wel goed kan ik weer met een op geruimd hoofd verder gaan.

Ilona helpt mijn nu bij het zelfstandiger worden en dat gaat stapje voor stapje steeds beter.